Zes maandelijkse verdiepingsavonden

Aansluitend op de basiscursus zijn deze avonden een mogelijkheid om je bewustzijn verder te scholen in het dynamisch werken en leven. Eenmaal per maand komen kleine groepen van gemiddeld zes mensen bijeen.

Na de basiscursus gaat eenieder uiteen met een enorme hoeveelheid aan informatie. Wie besluit met dynamisch werken aan de slag te gaan, kiest vaak iets uit wat hem of haar het meest aanspreekt en gaat daarmee aan de slag. Vaak komen dan de vragen. In de verdiepingsavonden is ruimte voor de vragen die je die je door het toepassen van de geleerde stof in de basiscursus tegenkomt. We leren van elkaar en van elkaars vragen en het stimuleert om de weg te gaan van biodynamisch werken en deze vol te houden.

We starten de les met de waarneming van de zon, die in haar ritme door de sterrenbeelden gaat. We leren gewassen waarnemen in hun metamorfosen, waardoor je het werken van de elementaire wezens, de natuurwezens, gaat herkennen.

Verder blijft werken op het juiste moment onze aandacht vragen. Je leert de standen van Zon, Maan en planeten volgen.

Indien je niet de basiscursus hebt gevolgd, maar wel graag deel wil nemen aan de verdiepingsavonden, neem dan contact op met Carmencita.

Carmencita de Ruiter verzorgt sinds 2015 alle lessen, themadagen, gastlessen. Kijk voor meer informatie op www.carmencitabd.nl , bel 023-5277953 of mail Carmencita op tuin@carmencitabd.nl