Het juiste moment, werkagenda voor het land en de tuin.

De werkagenda “Het juiste moment – 2022” komt er aan!

Na het bericht van vorig jaar, dat “Het juiste moment – werkagenda voor tuin en land 2021” de laatste was die door Stichting de Zonnetuin zou worden uitgegeven, is er veel vraag geweest naar een vervolg. Ook toonden gebruikers van de agenda belangstelling voor het zelf leren maken van de agenda.

Ik heb samen met Carolien Dekker, die de laatste jaren betrokken was bij het maken van de weekteksten voor de agenda, het initiatief genomen om een cursus te verzorgen over de achtergronden van het samenstellen van de agenda. Daaruit is een enthousiaste werkgroep ontstaan en zij hebben in de afgelopen maanden hard gewerkt aan het realiseren van een agenda voor 2022.

Deze uitgave zal eenmalig in A5-formaat verschijnen. Volgend jaar verschijnt hij weer in het vertrouwde formaat. In de agenda 2022 vind u wederom de 52 weekoverzichten met de gunstige tijden in groen en de ongunstige in rood gedrukt. Met elke week zo veel mogelijk adviezen voor zaaien, planten, grondbewerkingen, snoeien, en nog veel meer. De tijden in de agenda zijn gebaseerd op astronomische gegevens.

De prijs van deze agenda wordt €19,50 per stuk. De verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,60 voor 1 agenda. In verband met de productie- en verzendkosten gaan we werken met een voorinschrijving en een vooruitbetaling. Voor inschrijving graag via een formulier op de site van Carmencita www. carmencitabd.nl. Verzendingen naar België kunnen gedaan worden via www.kollebloem.be

Wij streven er naar uw agenda in de tweede helft van december of begin januari te verzenden.