Themadag werken met de werkagenda

Bij voldoende belangstelling wordt een themadag over het dynamisch werken met de werkagenda Het juiste moment georganiseerd.

Na een korte inleiding bespreken we de symbolen en tekens van de agenda. We vragen ons af welke krachten er achter de symbolen werken. We onderzoeken hoe je je handelingen in de tuin kunt afstemmen op de ritmen van Zon, Maan en de overige planeten en hun positie ten opzichte van de sterrenwerelden van de dierenriem.

Deze dag is geschikt voor iedereen die met de agenda wil gaan werken, of er al mee werkt en  er dieper in wil doordringen. De themadag vindt plaats op de tuin van Carmencita de Ruiter.

Net als bij alle lessen staat de relatie tussen de mens, de engelenhiërarchieën, de wezens van de sterrenwerelden en de elementwezens van Moeder Aarde centraal.

Vanaf oktober 2018 verzorgt Carmencita de Ruiter alle lessen, themadagen, gastlessen en lezingen in eigen beheer. Kijk voor meer informatie op www.carmencitabd.nl , bel 023-5277953 of mail Carmencita op tuin@carmencitabd.nl