Het juiste moment, werkagenda


Een jaarlijkse uitgave voor biodynamisch werken op het land en in de tuin.

Deze agenda is gebaseerd op nieuwe inzichten die Guurtje Kieft heeft verkregen door een leven lang werken op het land en samenwerking met de engelen uit de planetensferen en de natuurwezens van de Christus-orde.

Tweeënvijftig weekoverzichten met de gunstige tijden in groen en de ongunstige in rood gedrukt. Met elke week zo veel mogelijk adviezen voor zaaien, planten, grondbewerkingen, snoeien, hooien en nog veel meer. Alle gewassen zijn met bijbehorende constellaties (in de inleiding van de agenda) in alfabetische volgorde vermeld.

De prijs is € 17,50 incl. verzendkosten (binnen Nederland). Geef je bestelling op of schrijf je in voor een abonnement.

Inhoudsopgave Agenda 2019

Alle tijden in de werkagenda zijn gebaseerd op astronomische gegevens. Daarover ontstaat nogal eens verwarring, zeker bij de omloop van de zon door de dierenriem. De astronomische tijden verschillen van de astrologische tijden die we kennen van onze horoscoop. Een korte uitleg hierover vind je in de link hieronder. In de agenda van 2019 staat hierover ook een uitleg op blz. 37.

De astronomische loop van de Zon

Abonnement

Abonnement

Het gaat goed met de uitgave van Het Juiste Moment! De vraag is sterk toegenomen en we kunnen naast de losse verkoop ook een abonnement aanbieden. Klik op de link voor een formulier om een abonnement aan te vragen. Vul het formulier in en stuur het op naar Stichting de Zonnetuin. Dan krijg je de agenda voor € 15,00 i.p.v. € 17,50 jaarlijks eind september/begin oktober thuisgestuurd.

Abonnement op de werkagenda

Bestellen

Bestelcode: Agenda 2019
Afmetingen: 154 x 136 mm
Aantal pagina’s: 164
Prijs: € 17,50 inclusief verzendkosten binnen NL.

De agenda voor 2019 is leverbaar! U kunt een bestelling aan ons opgeven of de agenda bij een verkooppunt in Nederland of België aanschaffen. Zie voor verkoopadressen bij u in de buurt onder ‘Boekuitgaven’.

 

Voor buiten NL zie info bij “Bestelwijze“.

Naar de bestelpagina