Het juiste moment, werkagenda


Een jaarlijkse uitgave voor biodynamisch werken op het land en in de tuin.

Deze agenda is gebaseerd op nieuwe inzichten die Guurtje Kieft heeft verkregen door een leven lang werken op het land en samenwerking met de engelen uit de planetensferen en de natuurwezens van de Christus-orde.

Tweeënvijftig weekoverzichten met de gunstige tijden in groen en de ongunstige in rood gedrukt. Met elke week zo veel mogelijk adviezen voor zaaien, planten, grondbewerkingen, snoeien, hooien en nog veel meer. Alle gewassen zijn met bijbehorende constellaties (in de inleiding van de agenda) in alfabetische volgorde vermeld.

De prijs is € 17,50 incl. verzendkosten (binnen Nederland). Geef je bestelling op of schrijf je in voor een abonnement.

Inhoudsopgave Agenda 2018

Alle tijden in de werkagenda zijn gebaseerd op astronomische gegevens. Daarover ontstaat nogal eens verwarring, zeker bij de omloop van de zon door de dierenriem. De astronomische tijden verschillen van de astrologische tijden die we kennen van onze horoscoop. Een korte uitleg hierover vind je in de link hieronder. In de agenda van 2018 staat hierover ook een uitleg op blz. 37.

De astronomische loop van de Zon

Abonnement

Abonnement

Het gaat goed met de uitgave van Het Juiste Moment! De vraag is sterk toegenomen en we kunnen naast de losse verkoop ook een abonnement aanbieden. Klik op de link voor een formulier om een abonnement aan te vragen. Vul het formulier in en stuur het op naar Stichting de Zonnetuin. Dan krijg je de agenda voor € 15,00 i.p.v. € 17,50 jaarlijks eind september/begin oktober thuisgestuurd.

Abonnement op de werkagenda

Bestellen

Bestelcode: Agenda 2018
Afmetingen: 154 x 136 mm
Aantal pagina’s: 164
Prijs: € 17,50 inclusief verzendkosten binnen NL.

Bij Stichting de Zonnetuin is de Agenda 2018 uitverkocht. Wel heeft boekhandel De Zaailing in Amsterdam nog een aantal exemplaren die zij op verzoek willen opsturen: 020-6793817 of zaailingamsterdam@gmail.com. Ook de Haagse Boekerij heeft nog enkele agenda’s: 070-3464800 of info@haagseboekerij.nl. Ook zij kunnen de agenda naar u opsturen, indien gewenst.

Voor buiten NL zie info bij “Bestelwijze“.

Naar de bestelpagina