Het juiste moment, werkagenda voor het land en de tuin.

De Agenda is een jaarlijkse uitgave voor biodynamisch werken op het land en in de tuin.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is voorkant-agenda-2020.jpg

Deze agenda is gebaseerd op nieuwe inzichten die Guurtje Kieft heeft verkregen door een leven lang werken op het land en samenwerking met de engelen uit de planetensferen en de natuurwezens  van de Christus-orde.

Tweeënvijftig weekoverzichten met de gunstige tijden in groen en de ongunstige in rood gedrukt. Met elke week zo veel mogelijk adviezen voor zaaien, planten, grondbewerkingen, snoeien, hooien en nog veel meer. Alle gewassen zijn met bijbehorende constellaties (in de inleiding van de agenda) in alfabetische volgorde vermeld.

Alle tijden in de werkagenda zijn gebaseerd op astronomische gegevens. Daarover ontstaat nogal eens verwarring, zeker bij de omloop van de zon door de dierenriem. De astronomische tijden verschillen van de astrologische tijden die we kennen van onze horoscoop. Een korte uitleg hierover vind je in de link hieronder.

In de agenda van 2020 staat hierover ook een uitleg op blz. 37.

De astronomische loop van de Zon

De prijs is € 17,50 incl. verzendkosten (binnen Nederland). Geef je bestelling op of schrijf je in voor een abonnement.

Abonnement

Abonnement

Het gaat goed met de uitgave van Het Juiste Moment! De vraag is sterk toegenomen en we bieden naast de losse verkoop ook een abonnement aan. Klik op de link voor een formulier om een abonnement aan te vragen. Vul het formulier in en stuur het op naar Stichting de Zonnetuin. Dan krijg je de agenda voor € 15,00 i.p.v. € 17,50 jaarlijks eind september/begin oktober thuisgestuurd.

Abonnement op de werkagenda

Bestellen

Bestelcode: Agenda 2020
Afmetingen: 154 x 136 mm
Aantal pagina’s: 164
Prijs: € 17,50 inclusief verzendkosten binnen NL.

Je kunt je bestelling voor de agenda 2020 nu al aan ons opgeven of de Werkagenda bij een verkooppunt in Nederland of België aanschaffen vanaf begin oktober 2019. Zie voor verkoopadressen bij je in de buurt onder http://www.dezonnetuin.org/boekuitgaven/verkooppunten-werkagenda/

Bestellingen bij Stichting de Zonnetuin:

Per e-mail: vermeld je naam en adres, postcode en woonplaats en stuur deze naar stichting@dezonnetuin.org

Je ontvangt de agenda 2020 vanaf eind september. De factuur wordt meegezonden. Wil je deze agenda cadeau geven, stuur ons dan naast je eigen gegevens voor de betaling ook de adresgegevens van degene die je wilt verrassen.

Schriftelijk: Stichting de Zonnetuin, Wagenmakersstraat 8, 1821 BC Alkmaar.

Telefonisch: Bel naar Guurtje Kieft 072 – 5159456.

In België: In de winkel van De Kollebloem C.V.B.A., Doornstraat 30, 9550 Sint-Lievens-Esse. 054-343682, info@kollebloem.be. is de Werkagenda verkrijgbaar voor € 17,50 of per post met verzendkosten. http://kollebloem.be/hoevewinkel/zaaikalender