Bestelwijze

ABC-Antroposofie in Assen heeft de boekverkoop van Stichting de Zonnetuin overgenomen. Het betreft de titels: De mens tussen aarde en kosmos; De dynamische tuin; De terugblik; Ahriman en Lucifer en Het lichaamswezen. Dertien Heilige Nachten is bij ABC – Antroposofie in een nieuwe uitgave verschenen. Twaalf zonnekwaliteiten is uitverkocht en wordt mogelijk herdrukt.

Bestellingen via e-mail: info@abc-antroposofie.nl

Telefoon: 0592-408989. Website: https://www.abc-antroposofie.nl/

Adres: Nearchus C.V. Postbus 387, 9400 AJ Assen.

*********

Bestellen van de Werkagenda:

Stichting de Zonnetuin blijft wel de Werkagenda uitgeven en verkopen. De Agenda 2019 is uitverkocht, de Agenda 2020 is in voorbereiding en komt eind september uit. Je kunt een bestelling aan ons opgeven via stichting@dezonnetuin.org, via 072 – 5159456, een brief schrijven of de agenda bij een verkooppunt in Nederland of België aanschaffen. Zie voor verkoopadressen bij je in de buurt onderaan deze pagina bij ‘Verkooppunten’.

Per e-mail: vermeld je naam en adres, postcode en woonplaats en stuur deze naar stichting@dezonnetuin.org

Schriftelijk: Stichting de Zonnetuin, Wagenmakersstraat 8, 1821 BC Alkmaar.

Telefonisch: Bel naar Guurtje Kieft 072 – 5159456.

Je ontvangt de agenda zo spoedig mogelijk thuis. De factuur wordt meegezonden. Wil je deze agenda cadeau geven, stuur ons dan naast je eigen gegevens voor de betaling ook de adresgegevens van degene die je wilt verrassen.

In België: In de winkel van De Kollebloem C.V.B.A., Doornstraat 30, 9550 Sint-Lievens-Esse. 054-343682, info@kollebloem.be. is de Werkagenda verkrijgbaar voor € 17,50 of per post met verzendkosten. http://kollebloem.be/hoevewinkel/zaaikalender

Verkooppunten

De werkagenda is verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels, antroposofische en in sommige andere boekwinkels. Zie het overzicht van winkels in Nederland en België onder http://www.dezonnetuin.org/boekuitgaven/verkooppunten-werkagenda