Bestelwijze

Per mail: Vermeld de titel van het boek en je naam en adres, postcode en woonplaats, en stuur deze naar stichting@dezonnetuin.org.  Je ontvangt dan de bestelling zo spoedig mogelijk thuis. De factuur wordt meegezonden. Wil je het boek cadeau geven, stuur ons dan naast je eigen gegevens voor de betaling, ook de adresgegevens van degene die je wilt verrassen.

Schriftelijk:  Stichting de Zonnetuin, Wagenmakersstraat 8, 1821 BC in Alkmaar. (zie ‘Colofon’).

Telefonisch: Bel naar Guurtje Kieft (072 – 5159456).

In België:     In de winkel van De Kollebloem C.V.B.A., Doornstraat 30, 9550 Sint-Lievens-Esse. 054-343682, info@kollebloem.be. is de Werkagenda verkrijgbaar voor € 17,50 of per post met verzendkosten. http://kollebloem.be/hoevewinkel/zaaikalender

Ook heeft De Kollebloem een aantal boeken van Stichting de Zonnetuin in hun boekenassortiment.

Verkooppunten

De boekuitgaven zijn verkrijgbaar in sommige boekwinkels, natuurvoedingswinkels en antroposofische boekwinkels. Zie het overzicht van de verkooppunten in Nederland en België.

Bestellen vanuit buitenland

Bestellen vanuit het buitenland
Wil je betalen vanuit het buitenland, vermeld dan de BIC-code: TRIONL2U

Raadpleeg de geldende tarieven voor Europa 1, Europa 2 en Europa 3. Deze tarieven vindt u op het internet of in de brochure van de postagentschappen en postkantoren. U kunt ook aan ons de juiste kosten opvragen.

Gewichten boeken:
Werkagenda: 250 gram
De dynamische tuin: 900 gram
De mens tussen aarde en kosmos: 450 gram
Dertien Heilige Nachten: 250 gram (uitverkocht)
Twaalf zonnekwaliteiten: 200 gram (uitverkocht)
De terugblik: 260 gram
Het lichaamswezen: 250 gram
Ahriman en Lucifer: 220 gram

Meerdere boeken bestellen

Wanneer je meerdere boeken in één pakket opgestuurd wilt krijgen, is het in verband met de portokosten raadzaam eerst telefonisch contact op te nemen met 072-5159456 (Guurtje Kieft) of een mail te sturen naar stichting@dezonnetuin.org.