Kom naar onze ontmoetingsdag op 19 november 2017

mailheader

Lieve Mensen,


Het is tijd voor een ontmoetingsdag voor cursisten, oud cursisten en belangstellenden van de Zonnetuin. Je bent van harte uitgenodigd op zondag 19 november in Haarlem.

De dag staat in het teken van ontmoeting, uitwisseling en delen hoe ieder op zijn manier vormgeeft aan het werken en leven met het biodynamische. Guurtje zal deze dag aanwezig zijn en graag stellen wij ons huidige bestuur aan jullie voor. Carolien, Ed en Carmencita, die samen met Guurtje op de achtergrond, de agenda en alle benodigde stichtingswerkzaamheden vorm gaan geven.

De middag zal beginnen met een activiteit. Carmencita gaat met de aanwezigen de bewegingen van de planeten uitbeelden.Zo krijg je een indruk hoe de planeten en sterrenwerelden in harmonie met elkaar bewegen en wat het effect daarvan is op de aarde met al zijn levende rijken. Dit alles in het licht van de kwaliteiten van de sterrenwerelden en de engelhiƫrarchieƫn en de rol van de mens daarin als bemiddelaar tussen hemel en aarde.

Daarna is er onder het genot van een hapje en een drankje ruimte voor ontmoeting en uitwisseling. We kijken uit naar je komst!

Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag. Opgave is verplicht. Bij voorkeur via de mail stichting@dezonnetuin.org. Bellen mag ook met Carmencita 023-5277953.

Datum : 19 november 2017
Tijd : 13.00-16.30
Locatie: Borgstichting, Vuurtonstraat 1, 2034 KL Haarlem

Programma:

Aankomst met een warm drankje : 13.00-13.30
Activiteit, het planetenstelsel : 13.30-14.30
Ontmoeting en uitwisseling : 14.30-16.30
Afsluiting : 16.30

Je ontvangt deze uitnodiging omdat je een cursus hebt gevolgd bij de Zonnetuin of omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden. We hebben je opgenomen in ons mailbestand. Indien je niet meer op de hoogte gehouden wilt worden, dan kun je je uitschrijven door op de link onderaan deze brief te klikken of een mail te sturen naar stichting@dezonnetuin.org met als omschrijving: uitschrijven.
Informatie
023-5277953
stichting@dezonnetuin.org
Locatie ontmoetingsdag
Borgstichting, Vuurtonstraat 1
2034 KL Haarlem.
logo-zonnetuin-juli-2013-www